Σύστημα Cleone

Κύρια Μονάδα & Ηλεκτρονική βρύση

Cleone® System

Το σύστημα καθαρισμού νερού CLEONE® έχει σχεδιαστεί για να δίνει την πιο αξιόπιστη και αποτελεσματική λύση στο πόσιμο νερό κάτω από τις πιο δύσκολες και απαιτητικές συνθήκες.

CLEONE S series ToPΑκόμα και αν το νερό της βρύσης σας περιέχει μεγάλες συγκεντρώσεις αλάτων (γλυφό) ή επικίνδυνες για την υγεία τοξικές ουσίες όπως χρώμιο, κάδμιο, υδράργυρο, μόλυβδο, νιτρικά-νιτρώδη (σε μεγάλες συγκεντρώσεις), φυτοφάρμακα, λιπάσματα, βιομηχανικούς ρύπους κ.α.ή επικίνδυνους μικροοργανισμούς όπως κύστες, κρυπτοσπορίδιο, βακτηρίδια, ιούς, το CLEONE® θα το καθαρίσει και θα σας προσφέρει υψηλής ποιότητας καθαρό υγιεινό νερό.

Γι' αυτό και το CLEONE® θεωρείται το καλύτερο σύστημα καθαρισμού νερού παγκοσμίως.

Κατασκευάζεται στην Σουηδία από την KUNA WATER® σύμφωνα με τις πιο απαιτητικές και αυστηρές προδιαγραφές.
Έχει βραβευθεί με τα πιο αναγνωρισμένα παγκοσμίως βραβεία σχεδιασμού για τον σχεδιασμό του και για την ποιότητα κατασκευής του.

Επίσης είναι πιστοποιημένο από την Παγκόσμια Οργάνωση Ποιότητας Νερού (Water Quality Association) για το Πρότυπο 58 του Εθνικού Υγειονομικού Ιδρύματος, ΗΠΑ (NSF).
Το πρότυπο αυτό εγγυάται και επιβεβαιώνει την μείωση κατά 93 - 99% του συνόλου των διαλυμένων στερεών καθώς και την αποτελεσματική απομάκρυνση των επικίνδυνων για την υγεία τοξικών ουσιών.

Το σύστημα CLEONE® περιλαμβάνει καινοτομικές τεχνολογίες όπως:

WQM: Τεχνολογία μέτρησης ποιότητας νερού πριν και μετά το σύστημα
IMF: Τεχνολογία αυτόματου ξεπλύματος φίλτρων ώστε το νερό να είναι πάντα φρέσκο.
ΜΙ: Σύστημα ενημέρωσης συντήρησης
ALP: Τεχνολογία προστασίας διαρροών και προστασίας του συστήματος από διακοπές νερού
Taste of Purity®: Καινοτομική ηλεκτρονική βρύση που μας ενημερώνει με μια ματιά για την κατάσταση του συστήματος καιτην ποιότητα του νερού.

 

Πελάτες σε όλο τον κόσμο επιλέγουν το CLEONE®

ως την απόλυτη και ασφαλέστερη πηγή καθαρού νερού.

1. Εγχειρίδιο Χρήσης CLEONE®

2. Τεχνικά Χαρακτηριστικά CLEONE®