Φίλτρα Νερού Eclipse

Κατσούλας Δημήτριος - Αικατερίνη Αναστασοπούλου

eclipseNEWlogo3

 

 

 

Στην εταιρία ROYAL WATER ECLIPSE βρισκόμαστε από το έτος 2004 ως αντιπρόσωποι και από το 2010 έως σήμερα προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας με δικό μας γραφείο στην περιοχή της Γαστούνης Ηλείας, καλύπτοντας όλη την Ελλάδα. Ο διαρκής στόχος του γραφείου μας από την ίδρυσή του μέχρι και σήμερα είναι η βελτίωση της ποιότητας της ζωής και η προστασία της υγείας μέσω καινοτόμων προϊόντων και τεχνολογιών από Αμερική και Ευρώπη.

Η συνεχής μόλυνση του περιβάλλοντος και η συνεχή υποβάθμιση της ποιότητας του πόσιμου νερού οδήγησε το γραφείο μας να ασχοληθεί αποκλειστικά με την λύση του σοβαρού αυτού προβλήματος.
Δεκάδες χιλιάδες οικογένειες, εκατοντάδες επιχειρήσεις αλλά και δημόσιες υπηρεσίες σε όλη την Ελλάδα έχουν δώσει οριστική λύση στα προβλήματα του πόσιμου νερού, μέσω της κορυφαίας τεχνολογίας ECLIPSE.

Η υπόσχεσή μας είναι να συνεχίσουμε να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας στους ήδη υπάρχων αλλά και μελλοντικούς πελάτες ανά την Ελλάδα με γνώμονα πάντα την καλύτερη εξυπηρέτηση, την καλύτερη ποιότητα αλλά και τις καλύτερες τιμές.

Με εκτίμηση,

ΚΑΤΣΟΥΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ

 

View the embedded image gallery online at:
https://filtraeclipse.gr/eclipse-katsoulas#sigProGalleria617d53438d

 

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Γράφτηκαν Περισσότερα για: