Σύστημα UC45 SE

Electronic Drinking Water System

Ηλεκτρονικό Σύστημα Καθαρισμού πόσιμου νερού, τύποι: CT45 & UC45

Το ηλεκτρονικό σύστημα ECLIPSE™ απομακρύνει αποτελεσματικά τις τοξικές ουσίες που βρίσκονται στο πόσιμο νερό προστατεύοντας σημαντικά την υγεία μας και την υγεία της οικογένειάς μας από τις επιπτώσεις των ουσιών αυτών.

UC45 BGΕπίσης έχει σχεδιαστεί με τέτοιον τρόπο ώστε να μην αφαιρεί από το νερό τα ωφέλιμα ιχνοστοιχεία. Το αποτέλεσμα είναι καθαρό, υγιεινό, μεταλλικό νερό.

Το ηλεκτρονικό σύστημα ECLIPSE™ κατασκευάζεται εξολοκλήρου στις ΗΠΑ από την Water Safety Corporation of America σύμφωνα με τις πιο αυστηρές προδιαγραφές όπως, ΕΡΑ (Οργανισμός Προστασίας Περιβάλλοντος ΗΠΑ), FDA (Υπηρεσία Τροφίμων & Φαρμάκων ΗΠΑ) καθώς και σύμφωνα με τις οδηγίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης (CE). Ο καθαρισμός του πόσιμου νερού επιτυγχάνεται με την καινοτομική τεχνολογία MicroTrap™. 

Η τεχνολογία αυτή δίνει τη δυνατότητα στο σύστημα ECLIPSE™ να είναι ελεγμένο & πιστοποιημένο από το NSF (Εθνικό Υγειονομικό Ίδρυμα ΗΠΑ) ως προς την απόδοσή του σύμφωνα με τα πρότυπα ANSI/NSF Standard 42 Class I ως προς την παρακράτηση του χλωρίου, την απομάκρυνση των αιωρουμένων στερεών και την εξαφάνιση δυσάρεστων οσμών και γεύσης καθώς και ANSI/NSF Standard 53 ως προς την παρακράτηση οργανικών βιομηχανικών ρύπων, φυτοφαρμάκων, παρασιτοκτόνων, ζιζανιοκτόνων, παραπροϊόντων χλωρίωσης (THM’s), MTBE, θολερότητας, μόλυβδου, μικροοργανισμών όπως το Κρυπτοσπορίδιο και Giardia κ.α. 

Κάθε σύστημα ECLIPSE™ συνοδεύεται από τις πιστοποιήσεις του NSF, έτσι ώστε να γνωρίζουμε όχι μόνο τις τοξικές ουσίες που απομακρύνονται αποτελεσματικά από το νερό αλλά και τα ακριβή ποσοστά απομάκρυνσης της κάθε τοξικής ουσίας. Η τεχνολογία FLI™(Filter Life Indicator) παρακολουθεί κάθε σταγόνα νερού που περνάει από το σύστημα και μας ενημερώνει ακριβώς για τον χρόνο αλλαγής του ανταλλακτικού φίλτρου. Με τον τρόπο αυτό έχουμε πάντοτε τη μέγιστη προστασία. Η ποιότητα κατασκευής των συστημάτων ECLIPSE™ είναι κορυφαία αφού τα συστήματα είναι κατασκευασμένα από ανοξείδωτο χειρουργικό ατσάλι Τ316.

uc45se faucet photo

UC45 SE

Ο τύπος UC45 SE τοποθετείται κάτω από τον πάγκο της κουζίνας και συνδέεται με την δική του βρύση (Clean Water Faucet). Η ηλεκτρονική βρύση του συστήματος UC45 SE είναι μικρή και κομψή, έτσι ώστε να τοποθετείται σε οποιοδήποτε σημείο του νεροχύτη μας βολεύει και αποτελλεί την παροχή του πόσιμου νερού, αφήνοντας την κύρια βρύση τουνεροχύτη για το πλύσιμο των πιάτων ή άλλων σκευών.

faucet uc indicator

Το πλεονέκτημα του συστήματος UC45 SE είναι ότι δεν καταλαμβάνει καθόλου χώρου στον πάγκο της κουζίνας, διατηρώντας παράλληλα την αισθητική του χώρου και ότι μπορεί να συνδεθεί με διάφορες συσκευές, όπως με ψυγείο που παρέχει κρύο νερό και παγάκια. Έτσι μπορούμε να απολαμβάνουμε καθαρό, κρύο υγιεινό νερό καθώς και καθαρά κρυστάλλινα παγάκια από το ψυγείο μας.

Σε επαγγελματικούς χώρους όπως καφετέριες, εστιατόρια κλπ., το σύστημα UC45 SE μπορεί να συνδεθεί με πολλαπλές συσκευές όπως παγομηχανές, επαγγελματικές μηχανές του καφέ, βελτιώνοντας σημαντικά την ποιότητα του παραγώμενου προϊόντος.

 

1. Πιστοποίηση NSF/ANSI UC45 SE

2. Εγχειρίδιο Χρήσης UC45 SE