Σύστημα CT45 SEG

Το ηλεκτρονικό σύστημα ECLIPSE™ απομακρύνει αποτελεσματικά τις τοξικές ουσίες που βρίσκονται στο πόσιμο νερό προστατεύοντας σημαντικά την υγεία μας και την υγεία της οικογένειάς μας από τις επιπτώσεις των ουσιών αυτών.

Electronic Drinking Water System

Ηλεκτρονικό Σύστημα Καθαρισμού πόσιμου νερού, τύποι: CT45 & UC45

Το ηλεκτρονικό σύστημα ECLIPSE™ απομακρύνει αποτελεσματικά τις τοξικές ουσίες που βρίσκονται στο πόσιμο νερό προστατεύοντας σημαντικά την υγεία μας και την υγεία της οικογένειάς μας από τις επιπτώσεις των ουσιών αυτών.

τύπος CT45 SEGΕπίσης έχει σχεδιαστεί με τέτοιον τρόπο ώστε να μην αφαιρεί από το νερό τα ωφέλιμα ιχνοστοιχεία. Το αποτέλεσμα είναι καθαρό, υγιεινό, μεταλλικό νερό.

Το ηλεκτρονικό σύστημα ECLIPSE™ κατασκευάζεται εξολοκλήρου στις ΗΠΑ από την Water Safety Corporation of America σύμφωνα με τις πιο αυστηρές προδιαγραφές όπως, ΕΡΑ (Οργανισμός Προστασίας Περιβάλλοντος ΗΠΑ), FDA (Υπηρεσία Τροφίμων & Φαρμάκων ΗΠΑ) καθώς και σύμφωνα με τις οδηγίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης (CE). Ο καθαρισμός του πόσιμου νερού επιτυγχάνεται με την καινοτομική τεχνολογία MicroTrap™. 

Η τεχνολογία αυτή δίνει τη δυνατότητα στο σύστημα ECLIPSE™ να είναι ελεγμένο & πιστοποιημένο από το NSF (Εθνικό Υγειονομικό Ίδρυμα ΗΠΑ) ως προς την απόδοσή του σύμφωνα με τα πρότυπα ANSI/NSF Standard 42 Class I ως προς την παρακράτηση του χλωρίου, την απομάκρυνση των αιωρουμένων στερεών και την εξαφάνιση δυσάρεστων οσμών και γεύσης καθώς και ANSI/NSF Standard 53 ως προς την παρακράτηση οργανικών βιομηχανικών ρύπων, φυτοφαρμάκων, παρασιτοκτόνων, ζιζανιοκτόνων, παραπροϊόντων χλωρίωσης (THM’s), MTBE, θολερότητας, μόλυβδου, μικροοργανισμών όπως το Κρυπτοσπορίδιο και Giardia κ.α. 

Κάθε σύστημα ECLIPSE™ συνοδεύεται από τις πιστοποιήσεις του NSF, έτσι ώστε να γνωρίζουμε όχι μόνο τις τοξικές ουσίες που απομακρύνονται αποτελεσματικά από το νερό αλλά και τα ακριβή ποσοστά απομάκρυνσης της κάθε τοξικής ουσίας. Η τεχνολογία FLI™(Filter Life Indicator) παρακολουθεί κάθε σταγόνα νερού που περνάει από το σύστημα και μας ενημερώνει ακριβώς για τον χρόνο αλλαγής του ανταλλακτικού φίλτρου. Με τον τρόπο αυτό έχουμε πάντοτε τη μέγιστη προστασία. Η ποιότητα κατασκευής των συστημάτων ECLIPSE™ είναι κορυφαία αφού τα συστήματα είναι κατασκευασμένα από ανοξείδωτο χειρουργικό ατσάλι Τ316.

Διάρκεια ζωής φίλτρου eclipse

CT45 SEG

Ο τύπος CT45 SEG τοποθετείται πάνω στον πάγκο της κουζίνας και συνδέεται εύκολα με την βρύση του νεροχύτη. Μέσω ενός διακόπτη το νερό της βρύσης περνάει μέσα από το σύστημα και μεταμορφώνεται σε καθαρό, υγιεινό, μεταλλικό νερό. 

Δεν χρειάζεται ηλεκτρικό ρεύμα και έτσι μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιοδήποτε σημείο του νεροχύτη της κουζίνας.

Επίσης μεταφέρεται πολύ εύκολα στο εξοχικό, στο σκάφος, στο τροχόσπιτο και οπουδήποτε αλλού θέλουμε καθαρό υγιεινό πόσιμο νερό.

 

1. Πιστοποίηση NSF/ANSI CT45 SEG

2. Εγχειρίδιο Χρήσης CT45 SEG