Επιτραπέζιο Stand 2000Ε 816S

Eclipce™ Stand® 816S

Επιτραπέζιο 2000Ε

Τα συστήματα Eclipce™ Stand® αποτελούν τη σύγχρονη λύση του πόσιμου νερού σε κάθε επιχείρηση, γραφείο, επαγγελματικό, ξενοδοχειακό αλλά και οικιακό χώρο.

Τα συστήματα Eclipce™ Stand® καθαρίζουν και απαλλάσουν το πόσιμο νερό από όλα τα επικίνδυνα στοιχεία, αφήνοντας παράλληλα να περνάνε τα ωφέλιμα μεταλλικά άλατα και ιχνοστοιχεία. Το παραγόμενο μεταλλικό νερό είναι ταυτόχρονα διαθέσιμο ως ζεστό (80 °C) και ως κρύο (5 °C).

 

816S smΤα συστήματα Eclipce™ Stand® διατίθενται σε δύο τύπους: Τον επιδαπέδιο τύπο 2000E και τον επιτραπέζιο τύπο 1000E. Και οι δύο τύποι μπορούν να εξοπλιστούν με τις ακόλουθες μονάδες καθαρισμού ανάλογα με το νερό δικτύου της περιοχής: Μονάδα καθαρισμού UF + UV (5 σταδίων) ή για περιοχές όπου το νερό είναι γλυφό μονάδα καθαρισμού RO + UV (5 σταδίων). Τα συστήματα Eclipce™ Stand® κατασκευάζονται στην Κορέα σύμ- φωνα με Αμερικανικές προδιαγραφές. Φέρουν τις πιστοποιήσεις ISO 9001 & ISO 14001 καθώς και τις πιστοποιήσεις CE, ETL και RoHS για τα ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά τους μέρη.

Η τεχνολογία των συστημάτων Eclipce™ Stand® είναι η εναλλακτική πρόταση στα προβλήματα της διαχείρισης, διακίνησης και αποθήκευσης του εμφιαλωμένου νερού στις επιχειρήσεις, διασφαλίζοντας την ποιότητα του νερού με κόστος ασύγκριτα χαμηλότερο από αυτό του εμφιαλωμένου και την προστασία του περιβάλλοντος από τις πλαστικές φιάλες.

 

Σύστημα Καθαρισμού 5 σταδίων

1ο Στάδιο: απομάκρυνση αιωρούμενων στερεών, χωμάτων, ιζημάτων, σκουριών.
2ο Στάδιο: απομάκρυνση οργανικών ενώσεων, χλωρίου, παραπροϊόντων χλωρίωσης, φυτοφαρμάκων, κλπ.
3ο Στάδιο – UF Membrane: απομάκρυνση βαρέων μετάλλων και άλλων ανόργανων τοξικών ουσιών. RO Membrane (προαιρετικό): απομάκρυνση βαρέων μετάλλων, άλλων ανόργανων τοξικών ουσιών και αλάτων.
4ο Στάδιο: απομάκρυνση πτητικών οργανικών ενώσεων, δυσάρεστων οσμών, βελτίωση και φινίρισμα γεύσης.
**5ο Στάδιο – UV Protection: προστασία από επικίνδυνους μικροοργανισμούς μέσω υπεριώδης ακτινοβολίας, χωρίς χημικά πρόσθετα.** (Προαιρετικό στάδιο)

• Καθαρό, υγιεινό μεταλλικό νερό
• Ζεστό και κρύο
• Προστασία της υγείας και βελτίωση της ποιότητας ζωής
• 90% οικονομία σε σχέση με το εμφιαλωμένο νερό
• Προστασία του περιβάλλοντος από την κατάργηση των πλαστικών φιαλών.
• Εύκολη εγκατάσταση
• Ολοκληρωμένο Service

816S sm cv

Επιτραπέζιο 2000E (816S)
Διαστάσεις: 30x42x125

1. Εγχειρίδιο Χρήσης Eclipse Stand 815 - 816

2. Τεχνικά Χαρακτηριστικά Eclipse Stand 815T - 816S