Σύστημα Μπάνιου ECLIPSE

ECLIPSE™ Shower System

Σύστημα μπάνιου

Σύμφωνα με πλήθος επιστημονικών μελετών όχι μόνο το χλωριωμένο νερό που πίνουμε αλλά και το χλωριωμένο νερό με το οποίο κάνουμε μπάνιο εγκυμονεί σοβαρούς κινδύνους για την υγεία μας.

shower system eclipse sm

Το χλώριο καθώς και τα παραπροϊόντα της χλωρίωσης όπως το χλωροφόρμιο εισχωρούν στο σώμα μας μέσω της απορρόφησης από το δέρμα και μέσω της αναπνοής κατά την διάρκεια ενός μπάνιου ή ντουζ με χλωριωμένο νερό. Οι ενώσεις αυτές μπορούν να προκαλέσουν βλάβες στο συκώτι και στα νεφρά αλλά παράλληλα αυξάνουν σημαντικά τον κίνδυνο για εμφάνιση καρκίνου του παχέως εντέρου και της ουροδόχου κύστης.
Επίσης το χλώριο καταστρέφει τις πρωτεϊνες των μαλλιών, κανοντάς τα θαμπά και αδύναμα. Σοβαρές είναι οι επιπτώσεις του χλωρίου και στο δέρμα μας.

Tο σύστημα μπάνιου ECLIPSE™ Shower System κατακρατά αποτελεσματικά το χλώριο, τις πτητικές οργανικές ενώσεις του χλωρίου καθώς και τα ιζήματα, μετατρέποντας το μπάνιο σε υγιεινή απόλαυση.

Tο σύστημα μπάνιου ECLIPSE™ Shower System κατασκευάζεται στις Η.Π.Α., από την Water Safety Corporation of America και είναι ελεγμένο και πιστοποιημένο από το NSF (Εθνικό Υγειονομικό Ίδρυμα ΗΠΑ) ως προς την απόδοσή του σύμφωνα με το πρότυπο ANSI/NSF Standard 177 ως προς την παρακράτηση του χλωρίου.

Tο σύστημα μπάνιου ECLIPSE™ Shower System τοποθετείται γρήγορα και εύκολα στην υπάρχουσα εγκατάσταση μπάνιου ή ντουζ.

Εκτός από το σπίτι μπορεί να τοποθετηθεί σε ξενοδοχεία, γυμναστήρια, spa και όπου αλλού θέλουμε το μπάνιο να είναι μια υγιεινή απόλαυση και χαλάρωση.

Με το σύστημα μπάνιου ECLIPSE™ Shower System:

• Προστατεύουμε την υγεία μας από το χλώριο και τις ενώσεις του.
• Τα μαλλιά μας γίνονται πιο λαμπερά και δυνατά.
• Το χρώμα σε βαμμένα μαλλιά διαρκεί περισσότερο.
• Το δέρμα μας γίνεται πιο απαλό.
• Χρησιμοποιούμε λιγότερη ποσότητα καλλυντικών.

 

Εγχειρίδιο Χρήσης ECLIPSE™ SHOWER SYSTEM